Brug af affaldsskakt

Ejendommen er udstyret med et såkaldt mobilsug-anlæg.

Hvordan skal du smide affald ud?

På etagerne og trappereposserne er der placeret skaktlåger. Her skal husholdningsaffald - OG KUN HUSHOLDNINGSAFFALD - kastes ind. Under skakten er der en affaldstank hvorfra affaldet suges ud.

Det er vigtigt at husholdningsaffaldet pakkes i almindelige 15 liters skraldeposer, og at disse lukkes med knude inden affaldet smides i skakten. Det forhindrer affaldsrester i at sætte sig fast i systemet. Pizzabakker SKAL rives i små stykker og lægges i skraldeposen.

Mobilsugbilen kommer 2 gange om ugen og suger tankenes indhold væk. Bilen fungerer som en stor støvsuger, og tømningen tager kun 5-7 minutter.

Fordelene er bl.a. at lugtgenerne og støj mindskes når man har affaldssug. Der er intet støv eller tabt affald, det hele klares af én mand.

Hvad med resten af affaldet?

Affaldssuget er kun beregnet til almindelig dagrenovation, da man risikerer stop i rørene under jorden, hvis anlægget bruges forkert. Pap, aviser, glas/flasker og lange genstande såsom juletræer, sammenrullede tæpper o.lign. må under ingen omstændigheder lægges i affaldssuget.

Storskrald, papir, flasker og farligt affald - disse ting hører IKKE til i affaldssuget!

På Københavns Kommunes hjemmeside http://www.kk.dk/da/borger/bolig/affald kan du finde oplysninger om nærmeste genbrugsplads, flaskecontainer mm.

 

Kontakt

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Felter med * skal udfyldes.

Henrik Paaske
Formand

Tlf: 4055 2249

henrik@paaske.as

Arne Svendsen
Bestyrelsesmedlem

Tlf: 2030 5422

arne@wittinghoff.dk

12. sal

Anders Elmgreen
1. suppleant

Henrik Schouborg Kristensen
Bestyrelsesmedlem

Gunner Zimmer
Bestyrelsesmedlem

Tlf: 4076 4546

zim@zim.dk

7. th

Ole Fredslund
Bestyrelsesmedlem

Tlf: 2010 4741

10. tv.